Hl.strana - Maturitní otázky - Referáty (Moje referáty) - Plesy (Tipy,Firmy) - Vysoké školy - Kurzy - !SHOP!

Fred Durst a Limp Bizkit

Info - Tisknout - Poslat(@) - Uložit->Moje referáty - Přidat referát

Kdo bude vítěz letos?  NOMINUJTE - stránky v kategoriích:
Nejlepší: Tablo - Školní časopis na webu - Školní webové stránky - Třídní stránky - Profesorské stránky

Jeho oblíbené skupiny jsou Kiss, Blondie, Old Skool Rap, hip-hop, Wu Tang, Suicide Tendencies, Smashing Pumpinks a TOOL.

Fred bude režírovat celovečerní film. Jedná se o snímek Runt, příběh šikanovaného studenta střední školy, který se snaží stavět špatňákům na odpor. V případě těžkostí bude Durstovi vypomáhat zkušený režisér David Fincher (Vetřelec 3, Sedm, Klub rváčů, Hra...). Durst totiž nemá s filmařinou žádné velké zkušenosti, až na režírování videoklipů ke skladbám Re-Arranged a N 2 Gether Now. Frontman skupiny Limp Bizkit Fred Durst se narodil 20. srpna 1971 v Severní Karolíně. Jeho celé jméno je William Fredrick Durst. Má bratra Cotyho. Jeho matka se jmenuje Anita. Chodil do Hunter Hurst High School. "Nebyl jsem moc dobrý student", přiznal se. "Nikdy jsem nepsal domácí úkoly". Sloužil u válečného loďstva Spojených států. Ve 20 letech se oženil a se svou ženou měli dceru Adrianu. Když Fred zjistil, že ho jeho žena podvádí, podal žádost o rozvod. Potom se s ní a jejím novým milencem popral a šel za to na měsíc do vězení. "Ve vězení jsem byl poprvé a bylo to otřesné. Řekl jsem si, že musím začít znovu." Začal tetoval lidi. Pak ho napadlo založit nějakou skupinu, která by hrála všechny druhy hudby, které se mu líbí. "Od roku 1982 jsem byl rapper, od roku 1983 jsem byl punk rocker a od roku 1985 jsem byl DJ". Ke konci roku 1994 založil Fred spolu se svým přítelem Samem Riversem skupinu Limp Bizkit.


Má sbírku třiceti různých kšiltovek NY Yankee, které mu prý nosí štěstí, a kdyby prý nějaké nevyhodil, měl by jich daleko více.

Za oceánem jsou nejnovějšími mediálními rivaly Trent Reznor z Nine Inch Nails a frontman skupiny Limp Bizkit, Fred Durst. V nejnovějším vydání časopisu Kerrang označil Reznor hudbu skupiny Limp Bizkit za smradlavou. Podle jeho názoru - "se Durst neumí zařadit a zbytečně si bude hrát na Davida Bowieho, když celou noc stráví psaním skladby Break Stuff a přitom určitě ještě i špatně vyspeloval první slovo v názvu". Fred Durst se také ozval - lituje prý člověka, který 80% svého života stráví hledáním chyb na někom jiném.

Fred má anglického buldočka, kterému dal jméno Bizkit.

Fred se objevil ve videoklipu Real Slim Shady od Eminem.

Fred Durst byl jmenován víceprezidentem nahrávací společnosti Interscope Recordings. Funkci víceprezidenta mu údajně nabídlo více labelů, ale Fred dal přednost právě Interscopu, pod jejichž křídly dlí i samotní Limp Bizkit.

PŘIDEJTE SVŮJ REFERÁT